Zdravoslovnobg

mechti_3.png mechti_2.png mechti.png lubov.png polezno.png universitet.png

Абонамент

Информация за абонатите за 2019 г.

abonament_2019.jpg

 

АБОНАМЕНТ ЗА 2019 г.

Най-добре е да направите целогодишен пакетен абонамент за вестник и списание "Здравословно" в Български пощи с каталожен № 1338. Цената е 39 лв. Това включва 49 броя вестници и 12 броя списания. По този начин ще спестите няколко лева в сравнение с абонаментните цени по отделно за двете издания. Целогодишният пакетен абонамент дава предимство при прегледите и консултациите при изтъкнати специалисти, както и възможност за закупуване на по-ниски цени на книгите и дисковете на проф. Хр. Деянов.

 

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

Уважаеми читатели на вестник и списание „Здравословно”,

Всеизвестен факт е, че повечето вестници и списания, включително и здравните издания, вече са собственост на големи и богати медийни групировки, които смачкват малките издания като „Здравословно”. Като прибавим и това, че разпространението на печатните издания в България е монопол на мощни мафиотизирани дружества, които са същевременно и издатели, можем лесно да си обясним защо „Здравословно” все повече и повече липсва от вестникарските будки в страната за сметка на други здравни вестници и списания, издавани и разпространявани именно от тези групировки.

Затова единственият начин да помогнете на „Здравословно” и да имате своя любим вестник вкъщи е ДА СЕ АБОНИРАТЕ в „Български пощи”.

Абонаментната кампания вече е в разгара си - направите абонамент до края на годината. Това е най-доброто дело, което ще е полезно и за двете страни – издателството и вие. Каталожният номер на вестника е 313, а на списанието - 1336. Можете да направите целогодишен пакете абонамент за двете издания с кат. № 1338 на цена 39 лв. Това е най-изгодната за вас цена и този пакетен абонамент ви дава много предимства при консултациите и прегледите. Напомняме, че абонаментната цена е по-ниска от тази по вестникарските будки!

Успех и бъдете със ЗДРАВОСЛОВНО!

 

АБОНИРАЙТЕ СЕ В БЪЛГАРСКИ ПОЩИ:

Кат. № на вестника: 313

Абонатите до края на годината могат да си закупят книгите на проф. Хр. Деянов на половин цена.

Кат. № на списанието: 1336

Пакетен абонамент за вестика и списанието е с Кат. № 1338 на цена от 39 лв. за цялата 2019 г.


Абонирайте се в пощите ЗА ЦЯЛАТА 2019 г.!

.

FacebookTwitterLinkedin
Вие разглеждате