Zdravoslovnobg

mechti_3.png mechti_2.png mechti.png lubov.png polezno.png universitet.png

Новини

ВАЖНО!

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!

АБОНАМЕНТНА КАМПАНИЯ 2019 г.

Абонирайте се в Български пощи! Католожните номера са следните:

на вестника - 313, на списанието - 1336, а за двете издания за цялата година - 1338.

САМО АБОНАТИТЕ ЗА ДВЕТЕ ИЗДАНИЯ ЗА ЦЯЛАТА ГОДИНА ЩЕ ПОЛЗВАТ НЯКОИ ПРАВА, КОИТО ДРУГИТЕ НЯМА ДА ИМАТ! АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ДВЕТЕ ИЗДАНИЯ ЗА ЦЯЛАТА 2019 г.! 

Текущ абонамент за вестник и списание "Здравословно" можете да направите във всяка пощенска станция от 1 до 15 число на месеца.  Каталожните №№ са съответно 313 и 1336. Списанието запазва същия формат и обем, както преди, цената обаче е с 1 лв по-ниска, т.е.  - 2 лв. Всеки месец излиза по една книжка - 12 списания за година. Пълните абонати до края на 2018 г. ще имат предимство при консултациите и прегледите в консултативния център "Здравословно" в София и по-бърз достъп до специалистите. Притежателите на списанието и на вестника ще имат пълна здравна информация на достъпен език, поднесена увлекателно, много интересно и изключително полезна за всеки! Още веднъж напомняме, че абонатите за двете издания до края на 2018 г. ще ползват предимства по отношение на консултациите при специалистите и закупуването на книги и дискове!

БР. 9 НА СПИСАНИЕ ЗДРАВОСЛОВНО ЗА 2018 г. ИЗЛЕЗЕ НА 11 СЕПТЕМВРИ, ОЧАКВАЙТЕ БР. 10 НА 9 ОКТОМВРИ!

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЕЛЕКТРОНЕН АБОНАМЕНТ - виж началната страница на сайта. За 20 лв. и 60 ст. Вие ще получите PDF форматите на двете издания на ЗДРАВОСЛОВНО - 47 вестника и 12 броя списани. Информация с вашите имена и електронна поща изпращайте на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Там ще получите банковата сметка по която ще се внесат парите и при всяко излизане на съответния брой на вестника и списанието, вие ще получавате PDF файловете през цялата година!

Скъпи приятели,

Излезе новият музикален проект с музикотерапия на проф. Христо Деянов. Можете да поръчате диска онлайн на:

www.hristodeyanov.com

Търсете книгите и музикалните албуми на проф. Христо Деянов в книжарниците и музикалните магазини, въпреки че са вече изчерпани и трудно ще ги намерите. Можете да ги поръчате онлайн на www.zdravoslovnobg.org и на www.hristodeyanov.com

  Доставката се извършва в рамките на 3 дни от ЕКОНТ на Вашия адрес или до най-близкия офис на доставчика.

................................................................................... 

ДИРЕКТНИТЕ ПРЕДАВАНИЯ НА "ЗДРАВОСЛОВНО" ПО ТВ СКАТ СА ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО СРЯДА ВКЛЮЧИТЕЛНО. МОЖЕТЕ ДА ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСИ И ДА ПРАВИТЕ КОМЕНТАРИ, ПРИОРИТЕТ ИМАТ ЗДРАВНИТЕ ТЕМИ.

МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ НЯКОЯ ИЛИ ВСИЧКИ КНИГИ НА ПРОФ. ХРИСТО ДЕЯНОВ ДИРЕКТНО ОТ САЙТА. ПРОЧЕТЕТЕ КАК СТАВА ТОВА, КАТО КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ НЯКОЯ ОТ КНИГИТЕ.

МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ВЕСТНИК И СПИСАНИЕ "ЗДРАВОСЛОВНО" ВЕЧЕ ОНЛАЙН 

Цените са по-ниски от коричната цена на книжния носител. Цената на един електронен брой списание е 2.50 лв. /15 лв. за 6 броя за 2013 г./, а на вестника - 0,40 лв. /19 лв. за 48 броя за 2013 г./. Желаещите ще превеждат парите по банкова сметка и ще получават индивидуален код за достъп до електронната библиотека за съответните издания. Същото се отнася и за книгата "ЗДРАВОСЛОВНО - здравният университет на хиляди българи", чиято цена е 8 лв., вместо 10, каквато е коричната. Ще има възможност за закупуване и на минали броеве от предишни години, които можете да видите в архива.

 

    Уважаеми читатели на вестник и списание „Здравословно”,

    Всеизвестен факт е, че повечето вестници и списания, включително и здравните издания, вече са собственост на големи и богати медийни групировки, които смачкват малките издания като „Здравословно”. Като прибавим и това, че разпространението на печатните издания в България е монопол на мощни мафиотизирани дружества, които са същевременно и издатели, можем лесно да си обясним защо „Здравословно” все повече и повече липсва от вестникарските будки в страната за сметка на други здравни вестници и списания, издавани и разпространявани именно от тези групировки. 

  Затова единственият начин да помогнете на „Здравословно” и да имате своите любими вестник и списание вкъщи е ДА СЕ АБОНИРАТЕ в „Български пощи”.

    От 1 до 15 число на месеца можете да направите абонамент до края на годината. Това е най-доброто дело, което ще е полезно и за двете страни – издателството и Вие. Каталожните номера на вестника и на списанието са съответно 313 и 1336. Напомняме, че абонаментната цена е по-ниска от тази по вестникарските будки!

    Успех и бъдете със ЗДРАВОСЛОВНО!

ПРОГРАМАТА НА ЗДРАВОСЛОВНО ЗА 2018 г.

Ще гостуват: д-р Красимир Минкин - неврохирург, проф. Младен Григоров - кардиолог, проф. Златимир Коларов - ревматолог, акад. Ангел Гълъбов - вирусолог, проф. Владимир Данов - кардиохирург, проф. Тодор Захариев - съдова хирургия, проф. Валентина Златева - офталмолог, проф. Огнян Шотеков - невролог, проф. Донка Байкова, проф. Румен Стоилов - ревматолог, проф. Лъчезар Трайков, проф. Георги Начев, проф. Юлия Джоргова - кардиолог, доц. Атанас Кондурджиев - нефролог, проф. Тодор Соколов - онкоортопед, проф. Григор Горчев - роботизирана хирургия, доц. Васил Каракостов - неврохирург, проф. Димитър Младенов, проф. Драга Тончева - генетик, проф. Иво Кременски - генетика и геномика и много други.. Ще разглеждаме теми в областта на кардиологията, неврологията, кардиохурургията, неврохирургията, хранене и диететика, ортопедия и травматология, генетика, гастроентерология, ендокринология, урология, нефрология, хематология, АГ, правни въпроси в медицината и още мн. други.

В понеделник и сряда проф. Деянов отговаря на въпроси на зрителите.

Разговорът с гостите продължава 30 мин. и след това се отварят ефирните телефони за въпроси на зрителите.    

В групата "Приятели на Здравословно" във фейсбук можете да правите предложения за теми и гости, които искате да чуете и видите в студиото на ЗДРАВОСЛОВНО. 

АКАДЕМИЯ „ЗДРАВОСЛОВНО“

old_logo.png

ЗА ЦЕЛИТЕ НА АКАДЕМИЯ И ПРОГРАМА
„ЗДРАВОСЛОВНО”,
КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ МУЛТИМЕДИЕН ЗДРАВЕН ПРОЕКТ -
ТВ и РАДИО ПРЕДАВАНЕ, ВЕСТНИК, СПИСАНИЕ, ИНТЕРАКТИВЕН САЙТ, ГРАЖДАНСКО СДРУЖЕНИЕ, СОЦИАЛНА ГРУПА С ХИЛЯДИ ЧЛЕНОВЕ И ЗДРАВНОПРОСВЕТЕН ЦЕНТЪР

по предложение на инициативен комитет,
7-членно жури от един академик и шест професори, доктори на медицинските науки

Одобриха и присъдиха почетното академично звание

ПОЧЕТЕН ПРОФЕСОР
на

доц. д-р ХРИСТО ЕВГЕНИЕВ ДЕЯНОВ, дм


За изключителни заслуги за просветителската му дейност и ежедневната неуморна работа за здравното ограмотяване на хиляди българи, за изнесените здравни лекции и направени безплатни консултации в над 100 големи и малки градове на България, за над 10-годишната история на „Здравословно”, с повече от 2 000 директни предавания и големия брой публикувани здравнообразователни  статии, станали достояние на стотици хиляди български граждани в страната и извън нея, за неговата научна,  преподавателска и лекарска дейност, както за участието и представянето им в предаването, включително с интервюта и здравни статии в издаваните от него вестник и списание на над 350 от най-известните и авторитетни лекари на България.

София, юни 2013 г.

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

Текущ абонамент за в. и сп. "Здравословно" можете да направите във всички пощенски станции в България от 1 до 15 число на всеки месец. Абонаментните цени са по-ниски от тези по вестникарските будки, така че абонаментът ще ви е много по-изгоден и ще ви даде възможности, които другите няма да имат по отношение на по-достъпни консултации, прегледи и съвети за вашето здраве и дълголетие.

 

Не се колебайте и се абонирайте в пощите! Ние ви препоръчваме да го направите, за да сте независими от проблемите с разпространението на вестника и списанието в страната, които понякога отсъстват от вестникарските будки по вина на лошата работа на някои разпространителски фирми. 

 

ОЩЕ ВЕДНЪЖ НАПОМНЯМЕ, ЧЕ ЦЕЛОГОДИШНИТЕ АБОНАТИ НА ДВЕТЕ ИЗДАНИЯ  ПОЛЗВАТ ПРЕДИМСТВА, КОИТО ДРУГИТЕ НЯМАТ.

 

                                           АБОНАМЕНТ ДО КРАЯ НА 2017 г.

 ПОЩИТЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА  

вестник "ЗДРАВОСЛОВНО" - Кат.. № 313 /49 броя/

списание "ЗДРАВОСЛОВНО" - Кат. № 1336 /12 броя/

АБОНАТИТЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ИМАТ ПРАВО ДА ЗАКУПЯТ ТРИТЕ КНИГИ НА ПРОФЕСОРА НА ПОЛОВИН ЦЕНА /за повече инфо - виж в сайта/

                                                                                                                      ТЪРСЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK: "ПРИЯТЕЛИ НА ЗДРАВОСЛОВНО" и "ЗДРАВОСЛОВНО С Д-Р ДЕЯНОВ"

КНИГАТА "ЗДРАВОСЛОВНО - ЗДРАВНИЯТ УНИВЕРСИТЕТ НА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ", както и втората книга "ДА РЕАЛИЗИРАШ МЕЧТИТЕ СИ" И "ЗДРАВОСЛОВНО И ПОЛЕЗНО" МОЖЕТЕ ДА ГИ ПОРЪЧАТЕ ПО ИНТЕРНЕТ, ДА ГИ НАМЕРИТЕ НА ПЛ. СЛАВЕЙКОВ, ПЪРВАТА МАСА ОТКЪМ БУЛ. "РАКОВСКИ", В КНИЖАРНИЦИТЕ "ХЕЛИКОН, ЗНАНИЕ И СИЕЛА и др. В КНИЖАРНИЦАТА НА АЛЕКСАНДРОВСКА БОЛНИЦА, ДО АРКАТА ОТКЪМ БУЛ. "Г. СОФИЙСКИ" И В ПОЩЕНСКИТЕ СТАНЦИИ, ТАМ КЪДЕТО СЕ ИЗЛАГАТ КНИГИ, СПИСАНИЯ, КАРТИЧКИ... В ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ МАГАЗИНИ И МОЛОВЕТЕ. В КРАЕН СЛУЧАЙ МОЖЕТЕ ДА ГИ НАМЕРИТЕ В КК "ЗДРАВОСЛОВНО" НА УЛ. "ЧАТАЛДЖА" 71, СОФИЯ /БЛИЗО ДО ИСУЛ/ /тел.: 02/9446017/ и 0882 659 598. 

.

FacebookTwitterLinkedin
Вие разглеждате